Blogi kolis ära

/ 4. aprill 2017/ 6 kommentaari

Ma juba kujutan ette, kui mitme inimese enneaegse errumineku ma põhjustanud olen seoses sellega, et oma blogi veebimajutajat vahetasin. Kõik see virtuaalserverite jms teema on miski, millest ma mittttte kõige vähematki aru ei saa, mistõttu olen ma ilmselt korralik pain in the ass oma “a kus minu pilv  on?” laadi küsimustega. Kuni lõpuni välja püsis oht, et midagi nii lootusetult vussi keeran, et te ei kuule ei minust ega sellest blogist siin enam mitte kunagi.

Ega ma ei tea tegelikult, kas see postitus kellegini jõuab – endaga kaasa oskasin esialgu võtta ainult e-mailiga liitunud jälgijad. Pead ei anna, et sedagi piisavalt õigesti tegin 😀 Statistika koos kõigi oma toredate “naisser-daisser” ja “pulmad ilma peota – nii palju siis sellest” otsingusõnadega jäi samuti maha, ent kuna mul siin mingit raha teenimise ja kliki-kogumise teemat pole, siis sellest justkui pole lugu. Samas oleks mõnus, kui kõik oleks ühes kohas koos ja saaks terve oma pagasi endaga ikkagi kaasa lohistada… Eks näis, äkki mu aju mingi hetk hakkab selle peale #probablynot

Mis puutub blogi uuenenud välimusse, siis loodan, et olete kannatlikud ja mõistvad – inimene, kes ligi kümme aastat on nukra näoga premium teemade raudse värava taga sitsinud, sealt vabanemise järel ilmselt katsetab mõnda aega, enne kui millegi juurde rahulolevalt püsima jääb. Kes seda segasummasuvilat taluda ei viitsi, mis siin nüüd mõnda aega võib-olla toimub, neil soovitan siit paarikuune paus võtta 😀

6 kommentaari

  1. Mul nt Bloggeris näitas kenasti su uut postitust. Järelikult midagi õnnestus 😁 Kusjuures ma ei saanud arugi, et midagi muutnud oled 😛 Telefoniga vast ei saagi.

    1. Ma võtsin suurema sigri-migri maha jah, jäi selline rahulik praegu. Mul on vist peale seda kolimise jantimist natuke võhm väljas, väga süvitsi vist ei viitsigi kohe muuta midagi 😀 Aga vähemalt nüüd on võimalus, kui tuju tuleb! 🙂

  2. Tervitused 😉 Ehk et suvaline töll (mina siis) saab kenasti ligi ja pääseb lugema 😀

    1. Imeline! Ju siis ikka on kasutuskõlbulik kõik 😀 🙂

  3. Mina ka täiesti näen ja loen. Õnneks on taluvuslävi suht kõrge ja ei kuulu nende hulka, kes peavad paarikuuse pausi tegema 🙂

Jäta kommentaar