Tehtud-nähtud nali

/ 19. veebruar 2015/ 0 kommentaari

201029084926

Näete siis. Perekool lajatas vastu – tehtud ja nähtud huumor. Ma pole ise sellele kunagi nii mõelnud, et kas ja kui naljakalt ma kirjutan. Ilmselt need inimesed, kes mind tunnevad, oskavad paremini öelda, kas ma siin blogis kuidagi eriliselt pingutan, et humoorikas paista või kõlab mu jutt üsna sarnane sellele, mida ma muidu ka räägiksin…

Aga olgem ausad, see, et ma mingi Käo meelest tavaline olen… See on Perekooli mõistes vist nagunii põhimõtteliselt kompliment 😀 Niisiis lasen sel mööda külgi maha voolata, aga enne paitan oma ego nende “huvitava” ja “vaimukaga” 😀

fbz_d08410736e031c8c548a5d048dc030ec

Lugesin eile erinevate inimeste (blogijate) Aski küsimusi ja… Mõtlesin, et miks mitte enda sõrm ka korra kuradile ulatada. Nii et küsige minult küsimusi SIIT. Pole vaja vist lisadagi, et solvangutele, õelusele ega sõimule ma ei reageeri. Kuigi ma usun ja loodan väga, et siin käivad ainult toredad ja adekvaatsed inimesed lugemas – teeme siis nii, et see pole kõigest mu lootusetu sinisilmsus 🙂

Jäta kommentaar