Juuksur. Once again.

/ 6. november 2014/ 0 kommentaari

Kui juuksurist tulles juuksed nii siledad ja hästi lõhnavad poleks, siis ma võiksin käsi südamel öelda, et mingite katkiste otste vms pärast ma küll ei põeks.

Miks?

Sest TÄNA…

1) Ta pesi mu juuksed:

<<

2) Ta föönitas mu juuksed:

<<

3) Ta kammis mu juuksed:

5354443726_ugly_hair_42051234212-42051271670_xlarge

4) Ta sirgendas mu juuksed, lõikas otsi ning kõige selle käigus kammis seitli täiesti valesse kohta…kas see juuksurite kutse-eetika vastu ei käi?

<<

Ma tundsin end terve see tund aega nagu kaheksakümnendate John Travolta. Ühtlasi jõudsin järeldusele, et juuksurisalongides ei peaks iga tooli ees peeglid olema. Tõsiselt. Kõik teised kliendid olid siledate juustega peened preilid ja siis kõmaki – keset tuba mina oma Hiiu villaga. Kes teab, kui palju eneseväärikust mul sinna peegli ette juba jäänud on.

Kahju, et see, kui keegi teine mu juukseid peseb ja pead masseerib, nii kuradima mõnus on ja kahju, et juuksurisalongide šampoonid jms alati paremini lõhnavad kui mistahes juuksetooted mistahes poest. Sellepärast on kahju, et ma ikkagi varsti jälle oma jala üle juuksurisalongi lävepaku olen sunnitud tõstma. Sest isegi kui “enne ja pärast juuksurit” vaatepildi vahel pealtnäha suurt kontrasti justkui pole, ehk et näen nii minnes kui tulles suht inimlik välja, on kõik vahepealsed vaatepildid pea-aegu piisavalt jubedad, et katkiste juusteotstega elada. Nii et ei, ma ei jumalda juuksuris käimist.

Jäta kommentaar